Laat Mijn EV Specialist uw auto deskundig onder handen nemen!

Tesla schadeherstel

Tesla schadeherstel: hoe gaat het in zijn werk?

Een Tesla is een volledig elektrische auto en heeft ander schadeherstel nodig dan een benzine- of dieselauto. Een Tesla laat je dan ook niet zomaar bij elke garage herstellen. Tesla is voor die reden een samenwerking gestart met de beste schadeherstellers van Nederland. Mijn EV Specialist is daar één van. Met de Tesla Approved Bodyshop van Mijn EV Specialist is uw Tesla na ons schadeherstel weer als nieuw. Meer weten over Tesla schadeherstel? Lees dan vooral verder.

Tesla schadeherstel

Mijn EV Specialist is gespecialiseerd in Tesla schadeherstel. Tesla’s zijn volledig elektrisch en speciaal ontworpen met het oog op veiligheid. Elke Tesla wordt dan ook met zorg ontworpen om de snelste en veiligste auto in zijn klasse te zijn. Om ervoor te zorgen dat de auto ook veilig blijft gebeurd schadeherstel volgens de meest geavanceerde technieken en technologieën. Mijn EV Specialist heeft een speciaal Tesla team samengesteld om dit schadeherstel uit te voeren. De medewerkers in dit speciale Tesla team zijn door Tesla opgeleid en volgen regelmatig trainingen in zowel binnen- als buitenland. Bij Mijn EV Specialist zijn er dan ook altijd professionals beschikbaar om de schade aan uw Tesla snel, veilig én adequaat te repareren. Tesla-rijders profiteren bij ons van minimale wachttijd met maximale kwaliteit.

Elektrische auto’s

Onze schademonteurs zijn gespecialiseerd in schadeherstel aan elektrische auto’s. Zij voldoen dan ook aan de NEN 9140, de norm voor het veilig werken aan elektrische voertuigen. Elektrische auto’s, zoals de Tesla vragen om een andere aanpak van schadeherstel, waarbij er intensieve aandacht is voor veiligheid. Om deze veiligheid te waarborgen werken wij altijd volgens de veiligheidsprotocollen in onze Tesla Body Shop.

Zo wordt de werkplek voor elektrische voertuigen duidelijk zichtbaar afgezet en gemeten of de wagen onder hoogspanning staat. Hiervoor gebruiken we speciaal geïsoleerd gereedschap om de wagen ‘’stroomloos’’ in te zetten.

De Tesla Approved Bodyshop

Mijn EV Specialist is één van de goedgekeurde schadeherstelbedrijven binnen het netwerk van Tesla. Goedgekeurde Tesla schadeherstelbedrijven worden gecontroleerd én ondersteund door het Tesla Body Repair Programma. Bij Mijn EV Specialist werken dan ook monteurs die zijn opgeleid in de Tesla fabrieken en zijn uitgerust met de middelen om deze voertuigen te repareren volgens de juiste specificaties.

Omdat bij Tesla veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan, hebben zij een netwerk opgebouwd van Tesla Approved Body Shops om zo de veiligheid en kwaliteit te kunnen waarborgen. Bedrijven die hier bij zijn aangesloten, zoals ook Mijn EV Specialist, moeten voldoen aan strenge eisen voordat monteurs worden voorzien van een certificaat. Het certificaat wordt pas gegeven wanneer er een strenge controle heeft plaatsgevonden.

De monteurs worden na hun opleiding getest op vaardigheden in het lassen van aluminium en de behandeling van de mechanische-en lijmverbindingen die worden gebruikt voor de constructie van een Tesla. De opleiding en de certificering zijn onderdeel van het Tesla Body Repair Programma. Wij volgen de instructies van het Tesla Body Repair programma in combinatie met de uitlees- en ADAS-kalibratiesystemen. Wij zijn dan ook met trots een Tesla Approved Bodyshop. Uw Tesla is bij Mijn EV Specialist in goede handen!

Hoe gaan we te werk?

Bij Mijn EV Specialist kunt u terecht voor Tesla schadeherstel aan o.a. uw plaatwerken, velgen reparatie en ruitschade. Maar wij gaan net een stapje verder. Uw auto wordt voor, tijdens en na het schadeherstel van top tot teen gecheckt. Elektrische componenten en voertuigsystemen worden uitgelezen en gecontroleerd. Ook worden uw radar en sensorsystemen opnieuw getest en gekalibreerd. Na het schadeherstel in onze Tesla Body Shop is uw tesla weer in topconditie en heeft u 4 jaar garantie. Bij Mijn EV Specialist zorgen we ervoor dat uw Tesla weer veilig de weg op kan.

Haal- en brengservice bij uw Tesla schadeherstel

Bij Mijn EV Specialist bieden we een gratis haal- en brengservice aan. Wij begrijpen namelijk heel goed dat het misschien voor u niet haalbaar is om de auto bij ons in Haarlem weg te brengen en op te halen voor Tesla schadeherstel. Wij willen ons Tesla schadeherstel voor iedereen zo toegankelijk mogelijk maken, ook als u niet in de buurt woont. Wij halen uw Tesla thuis of op kantoor op en zorgen ervoor dat uw Tesla weer netjes wordt teruggebracht na het schadeherstel.

Vervangend vervoer

Naast onze haal- en brengservice bieden wij ook vervangend vervoer als u uw Tesla bij ons brengt voor schadeherstel. Wij beschikken over een groot aantal Tesla leenauto’s, u hoeft dus ook niet te veranderen van merk. We zorgen dat het vervangende vervoer via onze haal- en brengservice voor u klaarstaat.

Kies voor Mijn EV Specialist bij Tesla schadeherstel

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw Tesla schadeherstel? Dan bent u bij Mijn EV Specialist aan het juiste adres. Zoals u heeft kunnen lezen zijn onze monteurs echte professionals als het gaat om schadeherstel aan elektrische voertuigen. Bovendien zijn wij niet voor niets een Tesla Approved Body Shop. Onze garage bevindt zich in Haarlem. Woont u in Amsterdam of omgeving, dan zijn wij goed te bereiken. Daarnaast is Tesla schadeherstel bij Mijn EV Specialist voor iedereen mogelijk door onze haal- en brengservice.

Mijn EV Specialist garandeert u dat uw Tesla model X, S of binnenkort Y er weer als nieuw uitziet na ons Tesla schadeherstel!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn