Laat Mijn EV Specialist uw auto deskundig onder handen nemen!

Velgen herstellen elektrische auto

Velgen herstellen elektrische auto

door Mijn EV Specialist

Heeft u stoeprandschade of schade aan de velgen van uw elektrische auto die u wilt laten herstellen? Dat is mogelijk bij Mijn EV Specialist! Wij kunnen uw velgen vakkundig herstellen middels onze hoogwaardige producten en apparatuur. Met onze hulp ziet uw beschadigde velg er weer als nieuw uit.

Waarom de velgen herstellen van uw elektrische auto?

Als u schade heeft aan uw velgen, zoals kleine deukjes, krassen of aanslag, dan wilt u dit waarschijnlijk zo snel mogelijk laten repareren. Velgherstel draagt bij aan de uitstraling, comfort en de veiligheid van uw elektrische auto. Iedere vorm van beschadigde velgen kan Mijn EV Specialist voor u herstellen! Het materiaal of grootte maakt voor ons niets uit. Of het nu gaat om lichtmetalen velgen herstellen of aluminium velgreparatie: wij kunnen dit voor u regelen. Wij kunnen de velgen van uw elektrische auto vakkundig en efficiënt laten herstellen!

Wanneer u uw auto weer wilt verkopen, kunnen nieuwe glimmende velgen de waarde van uw auto verhogen. Als u uw elektrische auto wilt verkopen, is velgen herstellen zeker de moeite waard! Maak daarom tijdig een afspraak.

Werkwijze velgen herstellen

Voordat we beginnen aan de reparatie bekijken we de beschadiging(en) en maken voor u een prijsopgave. Wanneer een volledig nieuwe velg de beste optie is, overleggen we dit uiteraard eerst met u. Mijn EV Specialist beschikt over de juiste apparatuur en de kennis om vrijwel alle velgen van elektrische voertuigen in topconditie te brengen. Wij zijn expert op het gebied van velgen herstellen en kunnen moeilijke reparaties uitvoeren als dit nodig is. Zo zorgen we ervoor dat uw velg er weer als nieuw uitziet en vele jaren meegaat!

Wij hebben diverse soorten schade aan de velgen gezien. Lichte schade, zoals krassen, zullen wij met een draaibank behandelen, frezen én verven in de oorspronkelijke kleur. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om velgenreparatie op deskundige wijze uit te voeren.

Maak een afspraak

Laat de velgen van uw elektrische auto herstellen door Mijn EV Specialist.

Stoeprandschade

Heeft u stoeprandschade opgelopen en wilt u uw velgen herstellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u krasjes of deuken heeft aan uw velg(en), dan wilt u hier uiteraard vanaf. Wij zijn specialist in velgen herstellen van elektrische auto’s. Wij zorgen ervoor dat de velg weer kaarsrecht is. De velgen worden in veel gevallen opnieuw gericht, gespoten én gepolijst. Zo zijn ze weer in topconditie!

Stoeprandschade kan heel snel ontstaan bijvoorbeeld door het parkeren van uw auto. Tijdens het inparkeren kan de stoeprand nog wel eens geraakt worden met de rand van de velg. Beschadigde velgen kunnen voor roest op de velgen zorgen. Daarnaast zorgt schade voor een afbreuk van het uiterlijk van de elektrische auto. Laat uw velgen vakkundig herstellen!

Mijn EV Specialist

Autovelgen repareren door Mijn EV Specialist

Laat de velgen van uw elektrische auto herstellen door Mijn EV Specialist. Wij hebben een velgenmachine in huis, waarmee we velgen schade eenvoudig kunnen herstellen. Dit doen wij met de beste apparatuur en nauwkeurigheid. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in velgen herstellen van elektrische auto’s. Zo is uw auto bij ons in goede handen! Maak een afspraak om uw autoschade te herstellen.

Kom in contact met EV Specialist

Mijn EV Specialist focust zich op complexe autoschade rondom elektrische auto’s. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in Tesla’s. Onze medewerkers zijn opgeleid en volgen regelmatig trainingen in zowel het binnen- als buitenland en zijn expert op het gebied van elektrische auto’s.

Uw schade melden zonder afspraak

Wanneer u uw auto brengt om de schade te laten herstellen, heeft Mijn EV Specialist de benodigde onderdelen en materialen klaarstaan. We herstellen de schade binnen de kortste keren, zodat u weer met plezier de weg op kunt.