Laat Mijn EV Specialist uw auto deskundig onder handen nemen!

Elektrische auto uitlijnen

Uw elektrische auto uitlijnen?

Met Mijn EV Specialist weer veilig de weg op!

Trekt uw elektrische auto tijdens het rijden naar rechts of naar links? Heeft u te maken met grotere bandenslijtage op bepaalde plekken? Dan is de kans groot dat uw elektrische auto uitgelijnd moet worden. De wielen staan dan niet in de juiste positie ten opzichte van de auto. Laat Mijn EV Specialist uw elektrische auto uitlijnen, zodat u weer veilig de weg op kunt!

Heeft u te maken met de volgende symptomen?

U kunt het beste uw elektrische auto laten uitlijnen, wanneer:

  • De auto naar links of rechts trekt tijdens het rijden.
  • De banden van uw auto scheef afslijten.
  • De auto te zwaar of te licht stuurt.
  • Het stuur van uw auto trilt of niet goed meer terugdraait.
  • Uw auto onstabiel op de weg ligt.

Daarnaast moet uw elektrische auto altijd uitgelijnd worden na een botsing waarbij schade ontstaat. Het is aan te raden om uw auto ook uit te lijnen bij de volgende zaken:

  • Als u een aanrijding heeft gehad.
  • Als u een stoeprand heeft geraakt.
  • Wanneer u nieuwe banden laat installeren.
  • Na het vervangen van een wiellager of een soortgelijke reparatie aan uw elektrische auto. Een wiellager is een lager dat zich bevindt tussen de wielnaaf en het wiel. Een wiellager zorgt ervoor dat het wiel vrij kan draaien en dat er niet constant gesmeerd hoeft te worden.

Wat houdt een auto uitlijnen in?

Bij het uitlijnen van uw elektrische auto wordt de stand van de wielen gecontroleerd. Voor een goede wegligging worden ze weer in de juiste positie afgesteld, waarbij ze exact in een recht spoor lopen. Een afwijking van een paar millimeter kan hetzelfde effect hebben als banden die over een afstand van 100 kilometer dwars over het wegdek worden gesleept.

Eén van onze monteurs meet uw auto op met modern 3D-uitlijnapparatuur en stelt vervolgens de ophanging van uw auto af volgens de fabrieksspecificaties. Een elektrische auto uitlijnen is een vak apart en vraagt om maatwerk. Het uitlijnen van uw auto zorgt voor extra veiligheid en kan slijtage aan uw banden voorkomen. Onze monteurs zorgen altijd voor de hoogste kwaliteit!

Maak een afspraak

Wilt u uw elektrische auto uitlijnen? Maak dan nu een afspraak!

Waarom uw auto uitlijnen?

Wanneer u uw auto uitlijnt, zorgt u voor een betere weglegging en minder brandstofverbruik. Zo kunt u op een eenvoudige manier benzine besparen. Daarnaast slijten de banden van uw elektrische auto minder snel wanneer u uw auto laat uitlijnen. Wanneer uw auto niet goed uitgelijnd is, kunt u dit merken tijdens het sturen. Zo stuurt uw auto heel zwaar of juist te licht. Auto uitlijnen verhelpt dit probleem!

Mijn EV Specialist

Elektrische auto uitlijnen door Mijn EV Specialist

Een auto uitlijnen is een vak apart en vraagt om maatwerk. Het uitlijnen van uw elektrische auto is een waardevolle investering in uw veiligheid en het rendement van de banden van uw auto. Wanneer een auto niet goed uitgelijnd is, dan rijdt de auto niet prettig. Dit leidt tot een hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. Een goed uitgelijnde auto bespaart u geld en is beter bestuurbaar. Onze monteurs zorgen voor de hoogste kwaliteit! Wilt u uw elektrische auto uitlijnen? Maak dan nu een afspraak!