Laat Mijn EV Specialist uw auto deskundig onder handen nemen!

Diensten

Ontdek onze diensten

Van APK, onderhoud tot schadeherstel

Mijn EV Specialist is expert in elektrische auto’s en repareert de schade aan uw voertuig. Alle werkzaamheden worden op onze eigen locatie in de werkplaats uitgevoerd. Onze effectief ingerichte werkplaats biedt ruimte om klein en groot autoschadeherstel uit te voeren. Rijd niet langer door met schade en kom langs bij Mijn EV Specialist! Wij kunnen merk-erkend schadeherstel uitvoeren aan uw elektrisch voertuig! Bij het herstel van de schade bent u gegarandeerd van officiële merkonderdelen, die door de autofabrikant worden geleverd. Onze monteurs maken gebruik van de nieuwste technieken én apparatuur. Heeft u schade aan uw elektrische auto? Bekijk hieronder onze diensten.

Schade melden

Ontdek hier wat we voor u kunnen doen.

APK

APK laten uitvoeren voor uw elektrische auto? Ga voor Mijn EV Specialist, dé expert op het gebied van elektrische auto’s! Net als benzine- en dieselauto’s moeten elektrische en hybride auto’s ook APK gekeurd worden.

Onderhoud

Onderhoud aan uw elektrische auto laten plegen? Dan bent u bij Mijn EV Specialist aan het juiste adres! Het onderhoud van een elektrische auto vraagt om meer kennis dan het onderhoud van een auto met een diesel- of benzinemotor.

Banden

Wilt u de banden van uw elektrische auto laten checken of vervangen? Ga dan voor Mijn EV Specialist! Wij hebben een ruim aanbod banden voor verschillende elektrische voertuigen, waaronder veel Tesla modellen

Remmen

De remmen van een elektrische auto zijn belangrijke componenten voor de veiligheid. Daarnaast zijn ze onderhevig aan slijtage. Daarom is een controle van de remmen noodzakelijk bij een elektrische auto die recuperatieve remmen heeft

Kalibratie

Rijhulpsystemen, zoals parkeerhulp, rijstrookassistentie, noodremsystemen, adaptive cruise control, dodehoekdetectie en andere systemen helpen bestuurders bij het autorijden en zijn systemen die vaak terugkomen in elektrische auto’s.

Uitlijnen

Trekt uw elektrische auto tijdens het rijden naar rechts of naar links? Heeft u te maken met grotere bandenslijtage op bepaalde plekken? Dan is de kans groot dat uw elektrische auto uitgelijnd moet worden.

Autoruitschade

Autoruitschade kan al snel plaatsvinden. Net als andere auto’s, kunnen elektrische voertuigen (EV’s) onderhevig zijn aan schade. Of het nu gaat om een sterretje op de voorruit of flinke steenslag, waardoor er een grote barst in uw ruit ontstaat en de autoruit vervangen moet worden.

Velg herstel

Heeft u stoeprandschade of schade aan de velgen van uw elektrische auto die u wilt laten herstellen? Dat is mogelijk bij Mijn EV Specialist! Wij kunnen uw velgen vakkundig herstellen middels onze hoogwaardige producten en apparatuur.

Schadeherstel

Heeft u schadeherstel nodig aan uw elektrische auto? Mijn EV Specialist zorgt ervoor dat uw elektrische auto er weer als nieuw uitziet. Ons schadeherstelbedrijf is ingericht op schade aan uw elektrische auto, zoals een Tesla.

Kom in contact met EV Specialist

Mijn EV Specialist focust zich op complexe autoschade rondom elektrische auto’s. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in Tesla’s. Onze medewerkers zijn opgeleid en volgen regelmatig trainingen in zowel het binnen- als buitenland en zijn expert op het gebied van elektrische auto’s.

Uw schade melden zonder afspraak

Wanneer u uw auto brengt om de schade te laten herstellen, heeft Mijn EV Specialist de benodigde onderdelen en materialen klaarstaan. We herstellen de schade binnen de kortste keren, zodat u weer met plezier de weg op kunt.