Laat Mijn EV Specialist uw auto deskundig onder handen nemen!

Schadeherstel elektrische auto

Schadeherstel elektrische auto

Heeft u schadeherstel nodig aan uw elektrische auto? Mijn EV Specialist zorgt ervoor dat uw elektrische auto er weer als nieuw uitziet. Ons schadeherstelbedrijf is ingericht op schade aan uw elektrische auto, zoals een Tesla. Wij herstellen uw auto vakkundig én snel! We zijn een BOVAG-schadeherstelbedrijf waar onze opgeleide monteurs werken volgens de laatste ontwikkelingen en de techniek achter elektrische auto’s.

Tijdig schadeherstel elektrische auto

Zorg ervoor dat u niet te lang met schade blijft rondrijden aan uw elektrische of hybride auto. Het is ook niet aan te raden om zelf te sleutelen aan uw elektrische auto. Sommige onderdelen van een elektrische auto staan onder spanning. Om uw auto veilig te repareren, is specifieke kennis en ervaring nodig. Onze experts hebben deze specifieke kennis in huis en kunnen vakkundig schadeherstel aan uw elektrische auto uitvoeren.

Elektrische auto’s

Onze schademonteurs zijn gespecialiseerd in elektrische auto’s en voldoen aan de NEN 9140 norm voor het veilig werken aan elektrische voertuigen. Wij begrijpen als geen ander dat elektrische auto’s een andere aanpak vergen. Daarom is er intensieve aandacht voor de gestelde veiligheidsprotocollen.

Maak een afspraak

Wilt u ook een APK laten uitvoeren voor uw elektrische auto door Mijn EV Specialist?

De voordelen van Mijn EV Specialist bij schadeherstel

Bij Mijn EV Specialist hebben we goed opgeleide professionals in dienst, die verstand van zaken hebben rondom schadeherstel aan elektrische auto’s. Zo werken wij volgens de hoogst gestelde normen rondom elektrische auto’s. In onze werkplaats beschikken we over de juiste onderdelen en materialen die nodig zijn bij elektrische auto’s. Zo bent u ervan verzekerd dat uw auto in goede handen is!
onderhoud elektrische auto

Erkend schadeherstelbedrijf

Mijn EV Specialist is een goedgekeurd schadeherstelbedrijf. Onze monteurs zijn opgeleid en uitgerust met de middelen om elektrische voertuigen te repareren volgens de juiste specificaties. Met name Tesla stelt hoge eisen aan bedrijven zoals Mijn EV Specialist voordat de monteurs gecertificeerd worden. Wij zijn dé expert op het gebied van schadeherstel aan elektrische auto’s.

Tesla schadeherstel

Mijn EV Specialist specialiseert zich onder andere in Tesla schadeherstel. Elke Tesla wordt met zorg ontworpen om de snelste en veiligste auto in zijn klasse te zijn. Om de kwaliteit van het schadeherstel aan elektrische auto’s te garanderen, wordt er volgens de meest geavanceerde technieken en technologieën gewerkt. Met de vergaande techniek is het van belang dat Tesla’s (of een ander automerk) op dezelfde wijze worden gerepareerd zoals Tesla dat voorschrijft. Dankzij ons uitgebreide team van erkende schademonteurs hebben we bij Mijn EV Specialist altijd mensen beschikbaar staan om de schade aan uw Tesla of een andere elektrische auto snel, veilig én adequaat te repareren.

Mijn EV Specialist

Ga voor Mijn EV Specialist bij schadeherstel

Wilt u een partij die de schade aan uw elektrische auto professioneel kan herstellen? Ga dan voor Mijn EV Specialist! Vanuit heel Nederland zijn wij goed te bereiken. Wij zorgen ervoor dat uw elektrische auto er weer als nieuw uitziet. Of het nu gaat om velgen herstellen, autoruitschade, kalibreren, uitlijnen, remmen controleren of onderhoud plegen: wij zijn uw specialist op het gebied van elektrische auto’s!

Wij zijn gespecialiseerd in de meest geavanceerde technieken bij schadeherstel aan elektrische auto’s. Als goedgekeurd schadeherstelbedrijf staan we dagelijks voor u klaar. Daarnaast hebben we een haal- en brengservice, waardoor alles mogelijk is! Benieuwd wat schadeherstel voor uw elektrische auto kan doen? Maak dan een afspraak!

Kom in contact met EV Specialist

Mijn EV Specialist focust zich op complexe autoschade rondom elektrische auto’s. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in Tesla’s. Onze medewerkers zijn opgeleid en volgen regelmatig trainingen in zowel het binnen- als buitenland en zijn expert op het gebied van elektrische auto’s.

Uw schade melden zonder afspraak

Wanneer u uw auto brengt om de schade te laten herstellen, heeft Mijn EV Specialist de benodigde onderdelen en materialen klaarstaan. We herstellen de schade binnen de kortste keren, zodat u weer met plezier de weg op kunt.