Laat Mijn EV Specialist uw auto deskundig onder handen nemen!

Wat houdt schadeherstel in bij Mijn EV Specialist?

schadeherstel mijn ev specialist.

Voor schadeherstel aan uw elektrische voertuig bent u bij Mijn EV Specialist aan het juist adres. Mijn EV Specialist is onderdeel van ASN Autoschade Vermaire Haarlem en is gespecialiseerd in schadeherstel en onderhoud aan elektrische auto’s. Als erkend autoschadeherstelbedrijf en Tesla partner leveren wij uitstekend schadeherstel aan uw elektrische voertuig. Benieuwd welk schadeherstel we bij Mijn EV Specialist aan uw elektrische auto kunnen uitvoeren? U leest het hier.

Velgen herstellen elektrische auto

Met uw elektrische voertuig langs een stoeprand gereden? Dan kunnen we uw velgen vakkundig herstellen met onze hoogwaardige producten en apparatuur. Mijn EV Specialist is namelijk dé schadehersteller op het gebied van velgschade. Wij zijn in het bezit van een velgen machine waarmee we de schade aan de velg van uw elektrische voertuig eenvoudig kunnen herstellen. Na ons schadeherstel ziet u niets meer terug van de velgschade.

Banden laten controleren of vervangen

Wilt u de banden van uw elektrische auto laten vervangen of controleren? Ook dan bent u bij Mijn EV Specialist aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod banden voor verschillende elektrische voertuigen, waaronder de banden van veel Tesla modellen. Laat u de banden van uw elektrische auto vervangen door Mijn EV Specialist? Dan worden deze ook vakkundig gemonteerd en uitgelijnd. 

De remmen van uw elektrische auto laten controleren

De remmen van een elektrisch voertuig verschillen behoorlijk van die van een brandstofauto. De meeste elektrische auto’s hebben recuperatieve remmen. Regeneratief remmen heeft vele voordelen, maar als het rempedaal nooit wordt gebruikt, kunnen de remschijven, – blokken -of schoenen gaan roesten. Daarom is het belangrijk om de remmen van uw elektrische auto regelmatig te laten controleren. Ook daarvoor bent u bij Mijn EV Specialist aan het goede adres! 

Elektrische auto kalibreren

Uw elektrische voertuig is hoogstwaarschijnlijk voorzien van rijhulpsystemen, zoals parkeerhulp, rijstrookassistentie, adaptive cruise control of noodremsystemen. Al deze ADAS-systemen moeten worden gekalibreerd om de veiligheid te waarborgen, zeker als er schade is aan uw auto. Moet uw elektrische auto gekalibreerd worden? Dan kunt u rekenen op de monteurs van Mijn EV Specialist. Wij zorgen er met de juiste apparatuur voor dat de kalibratie vakkundig wordt uitgevoerd zodat u weer veilig de weg op kunt. 

Uitlijnen elektrische auto

Trekt uw elektrische auto tijdens het rijden naar links of naar rechts? Of trilt uw auto bij hoge snelheden? Dan is de kans groot dat uw elektrische auto uitgelijnd moet worden. Met uitlijnen zorgen onze monteurs ervoor dat de wielen van uw elektrische auto weer in de juiste positie worden afgesteld. Zo lopen ze weer in een exact recht spoor. Een afspraak maken om uw elektrische auto te laten uitlijnen? Neem contact op! 

Ruitreparatie

Bij Mijn EV Specialist zijn we gespecialiseerd in schadeherstel voor autoruiten met- en zonder rijhulpsystemen. Voor ruitschade aan uw elektrische auto met ADAS-systemen bent u bij ons aan het juiste adres. Het is belangrijk om ruitschade tijdig te laten herstellen omdat een sterretje ervoor kan zorgen dat uw elektrische voertuig niet door de APK-keuring komt. Bovendien bespaart u tijd en geld: ruitreparatie is meestal gratis en wij kunnen de schade meestal direct repareren. 

APK-keuring elektrische auto

APK-keuring laten uitvoeren aan uw elektrische voertuig? Ga voor Mijn EV Specialist! In principe zijn de APK-keuringen voor elektrische auto’s hetzelfde als bij alle andere auto’s. Wel wordt de elektrische aandrijflijn gecheckt. Een APK-keuring kost bij Mijn EV Specialist slechts €45,-. Maak direct een afspraak

Erkend Tesla schadehersteller

Naast ons uitgebreide dienstenpakket aan schadeherstel zijn we bij Mijn EV Specialist ook Erkend Schadehersteller door Tesla. Tesla schadeherstelbedrijven worden gecontroleerd én ondersteunt door het Tesla Body Repair Programma. Ons speciale Tesla team zorgt ervoor dat uw Tesla model X, S of Y er weer als nieuw uitziet na ons Tesla schadeherstel. 

Onderhoud elektrische auto

Niet alleen voor schadeherstel kunt u met uw elektrische auto terecht bij Mijn EV Specialist, ook voor periodiek onderhoud is Mijn EV Specialist uw partner. Het onderhoud van een elektrische auto vraagt om meer specialistische kennis dan een auto met een diesel- of benzinemotor. Laat uw elektrische of hybride auto dan ook onderhouden door een autobedrijf met verstand van zaken. 

Waarom kiezen voor schadeherstel en onderhoud aan uw elektrische voertuig door Mijn EV Specialist?

Er zijn diverse redenen waarom u voor ons wilt kiezen voor schadeherstel en onderhoud aan uw elektrische auto. Om onderhoud en schadeherstel aan uw elektrische auto uit te voeren, is er specialistische kennis nodig. Onze monteurs beschikken over deze kennis. Zij worden dan ook regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van elektrische voertuigen. Daarnaast beschikken wij over de juiste apparatuur die nodig is om het schadeherstel en onderhoud uit te voeren. Heeft u een Tesla? Dan kunt u rekenen op schadeherstel en onderhoud van ons speciale Tesla team. Deze medewerkers zijn door Tesla opgeleid en volgen regelmatig trainingen in zowel het binnen- als buitenland. 
Wij nemen dan ook graag de zorg voor uw elektrische auto over, zodat u weer uitstekend elektrisch kunt rijden! Direct uw schade melden? Dat doet u hier. 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn